Schakelaar houdt (e)bikes & (e)scooters mobility dag

Partnerbijdrages

Scooter en e-bike specialist Schakelaar Tweewielers heeft voor zaterdag 25 mei een (e) mobility testdag georganiseerd met de nieuwste EV’s, waaronder twee primeurs, namelijk de Cortina E-Mozzo e-bike en de Sunra Miku Max e-scooter.


Ook zijn er meerdere demo ebikes en scooters beschikbaar voor een proefrit. Bezoekers kunnen hun bezoek combineren met de gratis zomercheck voor de fiets of scooter en profiteren van scherpe aanbiedingen, zoals de ‘geen kosten rijklaar maken actie’ bij aankoop van een premium scooter of de gratis accu upgrade bij een Cortina en Batavus. Zie voor de aanbiedingen de advertentie en de site.

Schakelaar Tweewielers is gespecialiseerd in e-bikes, scooters en fietsen van de vertrouwde A-merken Cortina, Vespa, Gazelle, Piaggio, Sparta, SYM, Batavus, Peugeot en Sunra. Naast de vernieuwde showroom van 1.300 vierkante meter bij winkelcentrum Diezerpoort zitten haar bekende servicepunten voor fiets- en scooterreparaties.
Ook online is Schakelaar Tweewielers met twee webshops landelijk actief in verkoop van onderdelen en accessoires voor scooters en fietsen. De specialist is één van de tien exclusieve Cortina Brandspots in Nederland met alles van Cortina onder één dak.

Schakelaar Tweewielers
Diezerplein 17, Zwolle

https://schakelaar-tweewielers.nl/