Afbeelding

VIP dag bij Pals over revolutionaire contactlenzen

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van beeldschermen? Zit je op kantoor niet achter je computer of laptop, dan communiceer je wel via je smartphone en tablet. Maar ook privé zijn beeldschermen niet meer weg te denken. Dagelijks kijken we vele uren naar een beeldscherm waardoor we onze ogen meer en meer gebruiken. En op een andere manier. Dat blijft helaas niet zonder gevolgen. Het aantal klachten over droge en vermoeide ogen neemt schrikbarend toe. In samenwerking met Bausch + Lomb organiseert Pals Opticiens in Zwolle zaterdag 1 juni a.s. een VIP dag om u kennis te laten maken met de Ultra® lenzen.

Veel mensen doen zodra ze na een drukke werkdag thuiskomen, direct hun lenzen uit. Logisch, want als je intensief met beeldschermen werkt, ga je vanzelf minder met je ogen knipperen. Je lenzen drogen daardoor sneller uit waardoor je wazig kunt gaan zien en je ogen onprettig en moe aanvoelen. Op langere termijn kun je zelfs zichtproblemen ontwikkelen.

Dat hoeft echter allemaal niet te gebeuren. Er zijn nu contactlenzen speciaal ontwikkeld voor het digitale tijdperk. Na een lange dag werken en intensief beeldschermgebruik zitten ze nog steeds comfortabel en zorgen voor optimaal kijkcomfort. Lenzen die je ’s avonds gewoon kunt blijven dragen, omdat ze na 16 uur nog altijd 95% vocht bevatten. Lenzen die voldoen aan de allerhoogste eisen die je als zakelijke gebruiker op het gebied van comfort stelt. Lenzen die zorgdragen voor gezonde ogen. “Wij hebben heel wat professionals als klant, die elke dag intensief met beeldschermen werken. De moderne Ultra® contactlenzen maken het kijken naar beeldschermen niet alleen comfortabeler, maar zorgen er ook voor dat je ze langer kunt blijven dragen zonder last te krijgen van droge ogen. Hierin zijn de Ultra® contactlenzen uniek en daarmee een must voor iedere professional die contactlenzen draagt”, aldus Gert Schonewille conctactlensspecialist bij Pals Opticiens in Zwolle.

Iets voor jou? Kom dan naar onze VIP dag op 1 juni 2019

In samenwerking met Bausch + Lomb organiseert Pals Opticiens een VIP dag. Je maakt die dag vrijblijvend kennis met de Ultra® lenzen en kunt direct laten testen of ze voor jou geschikt zijn. De professionals van Bausch + Lomb ontwikkelden de lens speciaal voor professionals die dagelijks intensief met beeldschermen werken en 24/7 op hun ogen moeten kunnen vertrouwen. De lenzen zijn voorzien van de zogenaamde MoistureSeal® technologie die ervoor zorgt dat ze heel lang vocht vasthouden. Ze zijn voor alle soorten correcties beschikbaar, ook in een multifocale uitvoering. Door professionals, voor professionals.

Ook ’s avonds laat nog optimaal kijkcomfort

VIP dag voor professionals: zaterdag 1 juni 2019 van 10.00 tot 17 uur

Pals OpticiensPals Opticiens Zwolle

Thomas à Kempisstraat 63
8021 BJ Zwolle
www.palsbrillen.nl

Over Bausch + Lomb
Bausch + Lomb, onderdeel van Bausch Health Companies, biedt binnen de oogzorg het meest uitgebreide productassortiment ter wereld. Het assortiment van Bausch + Lomb bestaat onder andere uit contact­lenzen, contactlensverzorgingsproducten en verzorgingsproducten voor droge en vermoeide ogen. De missie van het bedrijf is het beschermen en verbeteren van de gave van het zien voor miljoenen mensen over de hele wereld, vanaf de geboorte tot in elke fase van het leven. Bausch + Lomb blijft voortdurend innoveren. Er worden nieuwe materialen en nieuwe technologieën ontwikkeld en baanbrekende paden bewandeld om mensen beter te laten zien. Voor de medische wereld produceert Bausch + Lomb tevens farmaceutische producten voor de behandeling van diverse oogaandoeningen en chirurgische producten zoals intra-oculaire lenzen, instrumenten en apparatuur.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden