Afbeelding

Autoservice Yildirim maakt auto’s, caravans, aanhangers en campers weer topfit voor de vakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De autovakantie beginnen met een autobeurt bij Autoservice Yildirim is de beste manier om te voorkomen dat die vroegtijdig eindigt op de snelweg.

Sinds jaar en dag is Autoservice Yildirim het voordeligste adres voor autobezitters in Zwolle. De monteurs verzorgen APK’s en beurten voor alle merken auto’s. Voor wie geen tijd heeft om naar de garage te komen, heeft Autoservice Yildirim een gratis ophaal- en wegbrengservice. Verder is het prettig dat het autobedrijf korte wachttijden kent, zodat klanten kunnen rekenen op snelle service.

Voor een vakantiebeurt worden de remmen, de banden, de verlichting en alle vloeistoffen van a tot z nagekeken. Dit geldt tevens ook voor caravans en campers die men kan langsbrengen bij de garage aan de Nieuwe Deventerweg. Gebroeders Yildirim vindt het in ieder geval verstandig, voor wie dat nog niet heeft gedaan, om de winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Caravans is een verhaal op zich. Sommige mensen denken ten onrechte dat als een caravan een tijd niet is gebruikt die minder onderhoud vergt. “Juist stilstand is slecht. Zo worden banden poreus en is bij verhitting door een lange vakantierit de kans op een klapband een stuk groter.”

Bij een vakantiebeurt is er extra aandacht voor de remmen, want deze krijgen bij een lange vakantierit het zwaar te verduren. In de winterperiode heeft onder meer de handrem het zwaar te verduren gehad en je wil natuurlijk niet stil komen te staan langs de weg zonder remkracht. Tevens wordt er ook extra aandacht gegeven aan het niveau van de ruitenwisservloeistof en de kwaliteit van de ruitenwissers.

Zoals klanten al gewend zijn, kan men voor de controle van de vloeistoffen en bandenspanning, altijd gratis en zonder afspraak terecht bij Autoservice Yildirim. Tijdens openingstijden is men er tevens aan het juiste adres voor het wisselen van een kapotte lamp.

Gelukkig denkt Autoservice Yildirim aan alles.

Autoservice Yildirim

Nieuwe Deventerweg 30-32

8014 AH Zwolle

(038) 465 19 36

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 14 uur geleden