Afbeelding

Koops Bedden heeft het voorjaar in zijn bol

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Slaapkamerspeciaalzaak Koops Bedden in Wezep heeft de voorjaarskriebels. “Onze showroom ziet er weer fantastisch uit en met nieuwe bedden, dekbedovertrekken en accessoires gaan wij er volop tegenaan om klanten te ontvangen in onze zaak aan de Rondweg”, zegt Ente Bosma jr.

“Het leek ons een uitgelezen mogelijkheid om de komende tien dagen klanten te verleiden met prachtig mooie aanbiedingen om de slaapkamer eens goed op te frissen met bijvoorbeeld een nieuwe matras, een nieuwe boxspring, een nieuw ledikant of iets eenvoudiger met een mooi dekbedovertrek over het zomerdekbed van zijde of ander natuurlijk materiaal. Wij staan dan ook de komende tien dagen volop klaar om klanten te adviseren en te helpen om een goede keus te maken voor de slaapkamer”, aldus Bosma jr. “De slaapkamer is toch de plek waar je tot rust komt, en waar je weer je energie vandaan haalt na een goede nachtrust. Wij zeggen niet voor niets: de nacht bepaalt de dag. En wij weten uit ervaring dat veel mensen bezig zijn met de tuin, caravan of vakantie. Daarom willen wij klanten de komende dagen extra verleiden met mooie aanbiedingen op onder meer boxsprings, matrassen, dekbedovertrekken dekbedden, kussens en overtrekken. Een extra reden dus, om ons te bezoeken.”

Koops Bedden is op Hemelvaartsdag extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op Tweede Pinksterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het verkoopteam staat dan klaar om bezoekers te adviseren. De verdere openingstijden zijn: maandag van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie: www.Koopsbedden.nl of sociale media.