Afbeelding
Pedro Sluiter

Multivlaai Zwolle is nu ook het adres voor een lekker ijsje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Multivlaai Zwolle heeft haar assortiment vlaaien en bonbons uitgebreid met schepijs. “Niet zomaar ijs, maar ijs van hoge kwaliteit”, benadrukt eigenaresse Sharon Westerink.

“Multivaai Zwolle in winkelcentrum Zwolle-Zuid is in 1995 geopend. Ik heb de zaak overgenomen van mijn ouders Piet en Joke Westerink. In 2008 heb ik bonbons aan het assortiment toegevoegd. Nu werd het weer tijd voor een mooie uitbreiding.” Sinds ruim een week kan men bij de winkel terecht voor schepijs van Strijkert uit Oldebroek. Verkrijgbaar zijn minimaal twaalf smaken, waarvan een aantal altijd verkrijgbaar is en een deel steeds wisselt. De familie Westerink is bij de keuze voor het Oldebroekse ijs niet over één nacht ijs gegaan. “Het is een streekproduct, gemaakt uit melk van boerderijen uit de omgeving”, legt Piet Westerink uit. “We hebben meerdere soorten ijs getest en deze kwam er voor ons als beste uit. Belangrijk vinden we dat het ijs niet te snel smelt. Je ziet het vaak bij slagroom uit een spuitbus, die loopt snel uit. Dat zegt duidelijk iets over de kwaliteit.” “En mooi is, dat Strijkert ook een familiebedrijf is”, vult zijn dochter aan.

Naast een lekker ijsje op de hand, zijn bij Multivlaai Zwolle ook halve liter en literbakken ijs verkrijgbaar. Via de Facebookpagina Multivlaaizwolle is te zien wanneer de winkel op zondag is geopend. De ijsverkoop verloopt eerst nog in de winkel, maar de opzet is binnenkort een speciaal uitgifteloket te openen. Uiteraard blijft ook de verkoop van kwaliteitsvlaaien en -bonbons.

Multivlaai Zwolle

Van der Capellenstraat 162

8014 VS Zwolle

(038) 460 00 38

www.multivlaai.nl