Afbeelding

VanDijk biedt jongeren een onvergetelijke zomer van 2019

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Samen met je vrienden een te gekke zomer hebben en ook nog lekker geld verdienen. Dat kan als je deze zomervakantie bij VanDijk komt werken”, aldus de grootste educatieve dienstverlener van studieboeken en digitale licenties in Nederland en België.

Ieder jaar in september beginnen de scholen weer, maar eerst moeten de leerlingen in het voortgezet onderwijs hun boeken ontvangen. Vanaf de locatie Dieselstraat in Kampen verstuurt VanDijk jaarlijks miljoenen studieboeken naar leerlingen in het voortgezet onderwijs. “Er zijn verschillende handelingen die moeten gebeuren: van het uitpakken van dozen, het nakijken van huurboeken tot aan het inpakken van bestellingen voor het komende schooljaar. Om dit alles in zes weken voor elkaar te krijgen, hebben we duizenden extra handen nodig”, licht Wil Westerburger, adjunct-directeur VanDijk, toe.

“Om deze zomerse megaklus te klaren, moeten we zorgen dat jongeren naast hard werken ook plezier hebben in het werk. En hoe kan dat beter als je dat samen met je vrienden kan doen. Vanaf diverse plaatsen in de regio kan je in de speciale bus stappen richting Kampen. Geen lange wachttijden op het station, maar chillen in de bus en tijdens pauzes buiten relaxen waar je snacks en drinken kan krijgen. Jongeren kunnen ook kiezen om in de ochtend - of avondploeg te werken. Werken je vrienden alleen in de ochtend, dan plannen wij je ook in de ochtend. Alles voor een leuke zomer”, aldus Westerburger.

VanDijk geeft jongeren ook een bonus als ze in de drukste weken aan de slag gaan. “Werk je minimaal drie weken achter elkaar in de periode van week 28 tot 34, dan krijg je nog meer salaris om daarna lekker op vakantie te gaan.” Iedereen die interesse heeft in vakantiewerk bij VanDijk kan zich aanmelden op www.werkenbijvandijk.nu.