Afbeelding

Hornbach houdt projectshow boordevol gasbarbecue-inspiratie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Elke zonnige weersvoorspelling laat het Nederlandse barbecuehart sneller kloppen. Hornbach wakkert dat gevoel graag aan met de ProjectShow Gasbarbecues.

De projectbouwmarkt demonstreert de nieuwste trends en systemen, waarmee barbecueën een ware smaaksensatie wordt. De ProjectShows zijn elk weekend te zien vanaf 22 juni tot 28 juli. “Met een simpele hamburger kom je er niet meer”, lacht vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Barbecueën is een gewoonte geworden. Met de barbecues van tegenwoordig kun je hele maaltijden bereiden – en ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te houden. De tijd van lang wachten, stoeien met aanmaakblokjes en wapperen met de krant is voorbij. Doordat je de temperatuur van gasbarbecues eenvoudig kunt aanpassen, blijven vitamines beter behouden. De nieuwe generatie gasbarbecues is klaar voor gebruik, gezond en ontzettend veelzijdig. Van de lekkerste vleesgerechten tot wokken en pizza’s bakken – straks wil je alleen nog maar buiten eten.”
Tijdens de projectshows demonstreren Hornbach-medewerkers de werking van diverse barbecues, waaronder de nieuwste Tenneker-modellen die uit te breiden zijn met diverse roosters, pizzastenen en barbecueplaten. “Een bezoekje waard en uiteraard geheel kosteloos”, aldus Balkema. De projectshows zijn van 22 juni tot 28 juli, elke zaterdag om 14.00 en 16.00 uur en elke zondag om 13.00 en 15.00 uur.
Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden