Afbeelding
Joris van der Kamp

Zwolse bedrijven organiseren Zomernetwerk

Partnerbijdrages

Brouwers Accountants Zwolle, Peter Vader Trainingen, Tyrepoint Zwolle en Wijzer Uitzendbureau hebben dinsdag een Zomernetwerk gehouden.

De insteek van evenement was om per partij een aantal eigen klanten uit te nodigen, om te kijken of zij voor elkaar van aanvullende waarde kunnen zijn. Op deze stralende dag was er bij Tyrepoint Zwolle als eerste ijskoffie van Campenaer Koffie. Daarna werden de gasten ontvangen in het naar rubber geurende bandenhotel. Dat stond goed in de spotlights dankzij Inspiration Productions. Het welkomstwoord was toevertrouwd aan Peter Vader, die al snel de lachers op zijn hand kreeg.

De PEC-bus stond inmiddels te wachten en bracht de genodigden door naar de het volgende programma onderdeel: een mooie en verhitte rondvaart door de Zwolse stadsgracht. Het was flink passen en meten bij de Vispoortenbrug.

De schipper stopte vlakbij de Burgemeester van Roijensingel 18: het kantoor van Brouwers Accountants. Binnen stond een frisse smoothie met verse aardbeien te wachten, verzorgd door Stern Partyservice. Na een duik in de enerverende geschiedenis van dit schitterende pand, stond de PEC bus weer bijna gereed om terug te gaan naar het startpunt.

Tot slot was er een rondleiding bij zowel Stern Partyservice als Tyrepoint Zwolle met afsluitend een hapje en drankje. Al met al was het volgens de initiatiefnemers een geslaagd evenement, dat dankzij de inspanning van de gezamenlijke partijen binnen vier weken was georganiseerd.