Afbeelding

Voorkom inbraak tijdens de vakantieperiode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een inbraak heeft grote gevolgen. “Het gevoel dat er iemand in huis is geweest, is vaak heftiger dan dat de tv weg is. Die staat er na een week wel weer”, weet Lucien van Rossum van Beveiligen Van Rossum.

“Mensen wanen zich vaak veilig”, vervolgt hij. “Ze komen vaak pas in actie nadat bij familie of buren is ingebroken. Het is natuurlijk beter inbraak te voorkomen en te zorgen voor goed hang- en sluitwerk.” Zeker nu binnenkort de vakanties beginnen, is de kans dat er wordt ingebroken weer groter. “Inbrekers gaan niet op vakantie. Zorg er daarom voor dat je huis bewoond lijkt door de deur op slot te draaien, ramen te sluiten en er voor te zorgen dat de post wordt weggehaald, dat er een lampje brandt en eventueel een radiootje aanstaat. Ook is het belangrijk dat de planten worden verzorgd”, adviseert hij.

Met de ‘Stop de dief-actie’ wil Beveiligen Van Rossum het voor woningeigenaren verder aantrekkelijker maken het hang- en sluitwerk up-to-date te maken. De eerste deur krijgt veiligheidsbeslag, een cilinderslot en een meerpunts sluiting voor de actieprijs van 395 euro, inclusief montage door de eigen, politiekeurmerk gecertificeerde, monteurs. Iedere volgende deur kost 375 euro. Zowel particulieren als bedrijven die zich eerst willen oriënteren op de mogelijkheden, kunnen een gratis en vrijblijvend preventie-advies aanvragen bij Beveiligen Van Rossum.

Wie zelf niet meer in huis kan komen, als het slot kapot is of wanneer een (poging tot) inbraak is geweest, kan bellen met de 24-uurs spoedservice: 06-390 12 731. Naast het beste hang- en sluitwerk kunnen klanten bij Beveiligen Van Rossum ook terecht voor kluizen.

Beveiligen Van Rossum

Thomas à Kempisstraat 29-31

8021 BH Zwolle

(038) 453 59 69

www.beveiligen.nl

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 6 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 7 uur geleden