Afbeelding

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in vloeren introduceert betonlook tapijt

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN/ZWOLLE - Klaar voor een nieuwe ‘look’? Wil jij eens wat anders dan de buren, je familie en vrienden? Floorever, nummer 1 in vloeren, kan je op je wenken bedienen. Wat dacht je van betonlook? Industrieel design met de warmte van tapijt. Kom langs bij Floorever in Kampen of Zwolle en laat je vrijblijvend inspireren.

Tapijt is zacht en warm. Prettig aan je (blote) voeten, maar niet altijd passend bij wat je qua interieur voor ogen hebt. Althans: niet als we het hebben over het gebruikelijk verkrijgbare tapijt. Maar nu is er de betonlook van Desso &Ex. Wil je eens wat anders dan anderen, dan ga je voor deze ‘betonlook’. Lekker warm. Minimalistisch.

Als een gegoten vloer
Desso biedt met Desso &Ex Concrete een nieuw type betonlook tapijt met de uitstraling van een betonnen gietvloer. Een kwaliteitsproduct dat ook in kantoren en op trappen goed tot zijn recht komt, zo stelt de producent. ‘Woonbeton, ofwel de betonlook vloer werd enkele jaren geleden geïntroduceerd,’ vertellen Wendy Meuleman (Floorever Kampen) en Ingrid van Olst (Floorever Zwolle). ‘Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer populaire en trendy vloer.’ Plaats hierop meubels van Scandinavisch design, al dan niet voorzien van (kussens in) pasteltinten en/of grijstonen en het zorgt voor een bijzondere en minimalistische look and feel. ‘Met Desso &Ex Concrete creëer je een elegante, rustgevende omgeving,’ zo stellen de twee dames. ‘Het design is geïnspireerd op de tinten en textuur van moderne ambachtelijke materialen.’

Warm tapijt
Waar beton koud en kil aanvoelt, zorgen de tapijten van Desso &Ex voor industrieel ogende interieurs met een zachtere uitstraling. Desso &Ex Concrete is verkrijgbaar in zes prachtige tinten grijs, waaronder drie warme tinten en drie koudere schakeringen, en ‘levert zo een neutraal decor dat inspireert tot creativiteit’, aldus de fabrikant. Ook is in de collectie een nieuw formaat opgenomen: rechthoekig gevormde tegels (100 x 50 cm) die kunnen worden gecombineerd om een scala aan prachtige vloerdesigns te creëren. Bovendien wordt het standaard geleverd met de 100% recycleerbare Desso EcoBase tapijtrug, dus dat is qua duurzaamheid wel zo prettig.

Gemak
‘In combinatie met een ondervloer gaat u voor het ultieme woongenot. En natuurlijk laat je de vloer leggen door onze vakmannen’, vertellen Meuleman en Van Olst. ‘De vloer leggen en afwerken; onze vakmensen zijn niet anders gewend en werken snel en vakkundig. Dat bespaart u een hoop ergernis en moeite. Want waarom zou u zelf een vloer willen leggen als een ander het beter, sneller en vakkundiger kan? Bovendien werken onze vakmannen het tot in de puntjes voor u af. Dat betekent dat ze ook de plint, vaak een ergernis voor de doe-het-zelver, voor u leggen. Wel zo makkelijk en met verbluffend resultaat.’

Floorever biedt naast Desso &Ex Concrete natuurlijk ook diverse andere vloeren van diverse fabrikanten, zoals Ambiant, Mflor, Tarkett, Moduleo en Flabel (onze eigen huiscollectie). ‘En u weet: om de prijs hoeft u het niet te laten, want Floorever is concurrerend en onbetwist de nummer 1 in vloeren.’ Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.



Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Afbeelding
Afbeelding