Afbeelding

Uniek concept in Zwolle: coworking space voor ondernemers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle, 22 juli 2019

Zelfstandigen werken als collega’s samen

Zwolle heeft er iets nieuws én unieks bij: een coworking space waar verschillende ondernemers als community samenkomen. Al bekend in de Randstad, maar nu ook in Zwolle aan het Hanzeplein. Een droom van ondernemer Henk Beijert en anderen die nu is uitgekomen onder de naam Waves Coworking.

Vrijdag 12 juli jl. was de Name Reveal Party van het nieuwe kantoor. Zo’n vijftig members en geïnteresseerden kwamen samen voor een gaaf feestje en natuurlijk om de naam te onthullen: Waves Coworking.

“Je hebt hier wel de leuke kant van collega’s, maar zonder allerlei verwachtingen. Daardoor kan ik me goed richten op mijn werk.”

JP, member van Waves

Wat is Waves?

Bij Waves huur je geen flexwerkplek: je wordt onderdeel van een community met gelijkgestemden. Ondernemers werken als collega’s samen. Kies de plek die je nodig hebt: ontvang je gasten in een meeting room, overleg met members in de open space of werk geconcentreerd in een van de stilteruimtes. “We hebben een fijn kantoor gevuld met leuke hardwerkende mensen die elkaar iets gunnen. Want het draait hier allemaal om delen. Daar zit de kracht,” vertelt Henk.

“Hier vond ik gelijkgestemden: mensen die voor zichzelf werken en tegelijkertijd de wereld een stukje beter willen maken.”

Maarten, member van Waves

Waarom Waves?

We delen onze expertise door workshops, lezingen en pitch ‘n’ bitch sessies te organiseren,” aldus Henk. “Met ondernemers uit allerlei branches kan je veel van elkaar leren.” Als member mag je altijd aanhaken, maar het hoeft niet. Of je komt voor een potje tafelvoetbal, dat mag ook!

Interesse?

Neem een kijkje op de website www.wavescoworking.com of kom langs!

7e verdieping van hanz,

Hanzeplein 11 -27

8017 JD Zwolle

info@wavescoworking.com

KvK nr: 75087774

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden