Afbeelding
Erik-Jan Berends

Bloemen bij Sander gaat voor kwaliteit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bloemen bij Sander is nu acht maanden gevestigd aan de Rijnlaan 8, op een steenworp afstand van de vorige winkel. In het nieuwe pand hebben eigenaar Sander Sleurink en zijn medewerksters ruimte gekregen voor meer aanbod en een breder assortiment.

Kwaliteit en een goede prijs zijn prioriteit voor Sleurink, die wekelijks een paar keer naar de veiling in Aalsmeer gaat voor verse bloemen en planten. “Ik koop zelf in en zorg er zo voor dat ik mijn klanten verse bloemen verkoop.” Hij past op deze wijze zijn assortiment steeds aan op de bloemen en planten die bij het seizoen passen. En als hij ze even niet in Zwolle heeft, kan hij ze altijd bestellen. Bloemen bij Sander levert overigens ook tuinplanten waaronder momenteel mooie zomerbloeiers.

Wie een veld- of plukboeket wil hebben, kan de bloemen per stuk uitzoeken en zelf het boeket laten samenstellen. Bloemen hebben het in deze warme tijd niet altijd gemakkelijk. “Mensen denken vaak dat een boeket door de warmte ‘op’ is”, weet Sleurink. “Warmte versnelt wel iets, maar vergeet vooral tocht niet. Daar kunnen bloemen slecht tegen. Zet de boeketten dus niet op de tocht en zorg ervoor dat de vaas vol water zit.”

Bloemen bij Sander is ook het adres voor trouw- en rouwwerk. De bloemist is tevens aangesloten bij Topbloemen en Euroflorist. “Een bloemetje voor je tante in Maastricht bestellen, kan hier dus ook”, zegt Sleurink lachend. Wie bijvoorbeeld iedere week een mooie bos bloemen op de vaas wil hebben, kan daarvoor bij Bloemen bij Sander een abonnement afsluiten. De bloemist bezorgt door heel Zwolle.

Bloemen bij Sander

Rijnlaan 8

8032 BA Zwolle

(038) 452 41 99

www.bloemenbijsander.nl

Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen gisteren