Afbeelding

Hornbach Zwolle houdt projectshow Zolder Verbouwen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van je zolder een volwaardige kamer maken? Dat doe je in een handomdraai na het bijwonen van de projectshow ‘Zolder Verbouwen’ bij Hornbach in Zwolle. Een interactieve sessie van een uur die ieder weekend in augustus tot en met 8 september door professionals van de bouwmarkt begeleid wordt.

“Iedereen kent het typische zolderprobleem: in de zomer is het er snikheet, in de winter ijskoud”, vertelt vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Wij horen vaak dat de zolderruimte vaak onvoldoende wordt benut. Zonde, want met een kleine inspanning kun je zelf de zolder gemakkelijk van een opslagkamer tot volwaardige kamer transformeren. Dat laten we zien tijdens onze projectshow. Die organiseren we elke vrijdag om 18.30 uur, op zaterdagen om 14.00 en 16.00 uur en op zondag op 13.00 en 15.00 uur.”

De specialisten van de bouwmarkt, gelegen aan de Katwolderweg 6, starten de projectshow met een korte demonstratie. Daarna kunnen bezoekers zelf aan de slag met de aangereikte tips: denk aan het aanbrengen van isolatie tussen de spanten van het dak, het bekleden van de wanden met gipsvezel- of gipskartonplaten en het afwerken van het schuine dak. “Of je nu beginnend of gevorderd klusser bent, iedereen kan aan deze projectshow deelnemen. En meedoen is kosteloos”, aldus Tonnie Balkema. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/projectshow.

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. Hornbach is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. Hornbach won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is Hornbach bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).