Afbeelding

Syntrus Achmea verhuurt 440 m2 in winkelcentrum Holtenbroek

Partnerbijdrages

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in winkelcentrum Holtenbroek in Zwolle ca. 440 m² verhuurd aan Erdem Market. Erdem Market is een supermarkt die naast dagverse groenten en fruit (zowel lokaal, Mediterraanse als Turkse), 100% halal vlees, een ruime keuze aan internationale producten, verse tapas en vers brood aanbiedt.

Erdem Market is sinds 2017 gevestigd in winkelcentrum Holtenbroek (Bachplein 4). Vanwege de sterk toenemende vraag vanuit consumenten naar het aantrekkelijke assortiment, heeft Erdem Market besloten de winkel fors uit te breiden. De verbouwingswerkzaamheden zijn onlangs gestart en betreffen onder andere het samenvoegen van drie winkelruimten tot één grote nieuwe ruimte. Naar verwachting eind september zal Erdem Market de deuren van haar nieuwe winkel feestelijk openen.

Teade Groen, Asset Manager Syntrus Achmea: “De uitbreiding van deze supermarkt sluit goed aan op de wensen en behoeften van de consument en is tevens een mooie aanvulling op de bestaande branchering van winkelcentrum Holtenbroek. Syntrus Achmea bevestigt hiermee het belang van een sterke supermarktfunctie voor een (wijk)winkelcentrum.”

Winkelcentrum Holtenbroek heeft een oppervlakte van 6.000 m² en telt zestien verschillende winkels waaronder een Jumbo, Lidl en Kruidvat. Het centrum ligt centraal in de wijk Holtenbroek en vervult een dominante positie op het gebied van convenience shopping.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd bij de verhuur geadviseerd door Sweco Vastgoed-management.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden