Taijiquan (Tai Chi) bij Budo Stichting Boot

Partnerbijdrages

Taijquan (of Tai Chi) is van oorsprong een zeer effectieve Chinese vechtkunst die niet in de eerste plaats op spierkracht is gebaseerd, maar op qi of energie.

In onze tijd beoefenen veel mensen taijiquan omdat het soepelheid en fitheid bevordert, goed is voor evenwicht en coördinatie en vooral omdat het helpt om te ontspannen en stil te worden van binnen. Bij Budo Stichting Boot wordt les gegeven in de in het Westen het meest beoefende Yangstijl, maar bovendien in de Chenstijl, de oudst bekende stijl in onze tijd. De leraren, Hennie Zomer en Astrid Vink, worden nog regelmatig bijgeschoold en zijn dit jaar weer 14 dagen naar China geweest met hun groep van leraren in opleiding.

Zonder prestatiedwang, stress of tijdsdruk in gezellige groepen rustig in je eigen tempo taiji leren? Kom een gratis proefles meedoen! Je kunt op elk moment instromen. Mail voor een gratis proefles naar info@budo-stichting-boot.nl of kijk op www.budo-stichting-boot.nl. De lessen zijn aan de Assendorperdijk 53 op woensdag van 20.30 – 22.00 uur en donderdag van 10.00 – 11.30 uur. Bel voor verdere inlichtingen (0523) 26 63 05.