Afbeelding

Graag heten wij u van harte welkom bij CityFit

Partnerbijdrages

CityFit staat voor gezellig en ontspannen sporten met professionele begeleiding, persoonlijke aandacht, alle dagen van de week.

Sporten bij CityFit betekent de keus uit cardio- en krachttraining of één van de vele groepslessen. Uniek in Zwolle bij CityFit is de eGym Classic. De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen die al langere tijd niet hebben gesport. Of maak, betaalbaar, gebruik van de personal trainer. Persoonlijke op maat begeleiding bij de training, voeding, rust en mindset.

Het is CityFit tijd en maak zeer voordeling snel kennis. Vijf weken voor slecht 5 euro!

Voor slechts 5 euro krijgt u 5 weken, onbeperkt, de tijd om kennis te maken met CityFit en haar sportaanbod. Dat geldt voor alle vormen van fitness en de diverse sportlessen. U bepaalt na vijf weken van welk abonnement u eventueel gebruik wil maken. De actie loopt van 15 september tot 30 oktober 2020. Er worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht.

Belangstelling? We heten u van harte welkom. Neem telefonisch contact op, e-mail of kom langs. Graag maken we de tijd vrij voor een rondleiding in ons sportcentrum én plannen gelijk uw eerste sportles in.

City Fit

Assendorperstraat 70

8012 CA Zwolle

(038) 422 80 15

info@cityfit.nl

www.cityfit .nl