Afbeelding

Start seizoen Yoga

Partnerbijdrages

Yoga geeft ontspanning en nieuwe energie: een weldaad voor je lichaam en geest. Stichting Yoga Zwolle staat voor kwaliteit, toegankelijkheid en ontwikkeling.

Het nieuwe les-seizoen start in de week van 9 september. Lees op de site www.stichtingyogazwolle.nl over het volledige aanbod van de yogacursussen: Hatha Yoga, Mindfulness Yoga, Yoga en Adem en Restorative Yoga en Workshops zoals de Yoga Nidra Alle lessen worden gegeven op verschillende, goed bereikbare plaatsen: in de binnenstad van Zwolle, de Aa-landen, in Holtenbroek en nieuw nu ook in Zwolle-Zuid! Er zijn nog plaatsen vrij op verschillende lestijden en locaties. Je kunt je aanmelden via de site of even bellen naar (038) 443 26 85 (maandag t/m vrijdag). Stichting Yoga Zwolle heeft als uitgangspunt om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Dat drukken we uit in onze manier van lesgeven en in de gunstige prijs voor een yogales. Yoga is een weldaad voor je lichaam en geest, echt een uurtje voor jezelf om te ontspannen en op te laden.

Onze yoga-docenten zijn goed opgeleid en geven al vele jaren met plezier en toewijding les. Zij heten je van harte welkom!