Afbeelding

Volksuniversiteit Zwolle - Herfstig

Partnerbijdrages

Herfstig

Terwijl jij je waarschijnlijk tegoed doet aan cocktails op het terras, een vakantie aan het strand of heerlijk luieren in de zon, verlang ik alweer hevig naar de herfst.
En dat terwijl de zomer mijn favoriete jaargetijde is. Het kan mij niet warm en zonnig genoeg zijn. Heerlijk, die lange warme avonden, lekker picknicken in het park of Nederland en Europa ontdekken met m’n oude camper. Ik ben fan van de zomer.

Toch kan ik dit jaar niet wachten tot het eind september is, want dan gaat het nieuwe seizoen van start aan de Volksuniversiteit Zwolle. Je kent ons misschien van onze talencursussen, zoals Spaans, Frans, Nederlands en Russisch. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kan voor cursussen NLP, Psychologie, filosofie, naailessen en tekenen. Zomaar een kleine greep uit ons aanbod.

Voor welke cursus zal ik dit jaar eens gaan? Ik twijfel nog tussen Italiaans en kunstgeschiedenis, het lijkt me beide interessant. Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website www.volksuniversiteitzwolle.nl
Of bezoek onze infomarkt op maandag 9 september 2019 tussen 19:00 en 21:00 uur (Cibap, Nijverheidsstraat 11, Zwolle).
Je kunt ons ook volgen via Facebook op www.facebook.com/volksuniversiteit.zwolle of
via Instagram www.instagram.com/volksuniversiteit_zwolle

Back to school, ik kan niet wachten!

Mirande Nijland
Voorzitter Volksuniversiteit Zwolle