Afbeelding

Kousen Janssen staat voor goed advies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Goed advies is waar het om gaat”, zegt Rien Janssen van Kousen Janssen aan de Spiegelstraat stellig. Sinds 1951 is Kousen Janssen in Zwolle hét adres voor beenmode, maar ook voor herenondergoed en een collectie damesondergoed.

Juist bij been- en ondermode gaat het volgens Janssen om goede advisering voor de maat, kleur en een eventueel werkje. Klanten vinden in de winkel beenmode van de merken Falke, Oroblu, Bonnie Doon, Muchachomalo, Burlington, Transparenze, Emilio Cavallini en MarcMarcs. Kousen Janssen heeft herenondergoed van Cavello, Hom en Deal in haar assortiment en ondergoed van het merk Muchachomalo.

Met name Falke biedt volgens Janssen een heel breed assortiment voor het hele gezin. “Voor de dames heeft het merk onder meer ook panty’s en pantykousjes en populair zijn ook de sportsokken van Falke. Het merk heeft bovendien slofsokken met een anti-slip laag. Ook Oroblu biedt een heel breed scala aan beenmode.”

Bij een specialist als Kousen Janssen vinden klanten bovendien speciale sokken en kousen zoals met minder elastiek die minder knellen, sokken en kousen zonder naden als ook ‘vliegtuigkousen’ die de bloedsomloop in de benen stimuleren. Ook corrigerende panty’s zitten in het assortiment.

De fantasie panty, een panty met een werkje erin, is populair in de najaarsmode weet Janssen. “Veel klanten weten niet goed wat ze met fantasiekousen en panty’s aan moeten. Dan kiezen ze vaak toch maar weer snel voor de veilige, effen panty. Dat is jammer, omdat veel stijlen echt wel iets kunnen toevoegen aan de kleding die ze hebben uitgekozen. Zo kan je net het verschil maken. In fantasiepanty’s hebben we ook een grote collectie in zowel dunne als dikke varianten.”

Kousen Janssen

Spiegelstraat 4-6

8011 VE Zwolle

038 421 55 18

www.kousenlingeriejanssen.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 14 uur geleden