Afbeelding

Lef van Wieten Schoencomfort voor derde keer beloond

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wieten Schoencomfort heeft voor de derde keer (2016, 2018 en nu in 2019) een topnotering gekregen in TRED. Dit vakblad voor speciaalzaken publiceert elk jaar de top vijftig van beste schoenenzaken in het land. Wieten kreeg niet één maar twee sterren. Reden tot blijdschap bij eigenaar Pieter Wieten.

Nu gaat Wieten elke dag al met veel plezier naar zijn werk. Hij mag zich gelukkig prijzen met een team verkoopsters dat service in het DNA heeft en net als hij verstand van voeten heeft. ‘Verstand van voeten’ is ook wat de jury van TRED expliciet benoemt in de tekst die voor elke schoenenzaak in de top vijftig anders is. Op maat geschreven zou je kunnen zeggen.

Wieten is blij met die omschrijving. Verstand van voeten hebben, gaat immers een paar stappen verder dan alleen een goede schoen verkopen. Het is niet voor niets dat voetspecialisten als podotherapeuten en pedicures in het volste vertrouwen doorverwijzen naar Wieten Schoencomfort. De lengte maar ook de exacte breedte wordt gemeten voor de juiste maat en een eventuele steunzool. Daarnaast getuigt het ook gewoon van lef om vandaag de dag (in een online wereld, red.) zo veel maten op voorraad te hebben.”

Die lef is dus beloond. Een ander sleutelwoord is passie. Liefde voor het vak en aandacht voor de klant is wat Wieten Schoencomfort uitstraalt. Met een merk als Gijs dat je niet aanpast, maar dat wordt aangemeten. Maar ook het bekende Durea en bijvoorbeeld een kleurrijk merk als Harris voor wie in stijl durft op te vallen.

Wieten Schoencomfort

Diezerkade 4

8021 CW Zwolle

(038) 453 51 72

www.wietenschoencomfort.nl.

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 4 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 5 uur geleden