Afbeelding

Heyman Stoffeerspecialisten biedt zitcomfort op maat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van chique designstoel tot een paar honderd stoelen voor complete vergaderzalen, “alles waar je op kunt zitten, maken we”, vertelt Erwin Oost van Heyman Stoffeerspecialisten.

De nieuwe collecties stoffen zijn inmiddels binnen. “We zien vooral warme kleuren als okergeel en donkergroen”, aldus Oost. “Vaak zijn het zachte aaibare stoffen, maar ook grof geweven stoffen zien we steeds meer. Verder is velours, na jaren afwezigheid, weer terug.”

Het grote voordeel van het herstofferen van meubelen is volgens hem de ruime keuze die klanten hebben. “We kunnen de meubelen volledig personaliseren, zowel qua vulling als stof. Daartoe hebben we diverse kwaliteiten op voorraad.” Heyman Stoffeerspecialisten is al bijna zestig jaar actief in Zwolle en heeft vijf vakkundige stoffeerders in dienst. Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven en ook de ‘doe-het-zelver’ is er aan het goede adres.

De stoffeerspecialist heeft verder veel ervaring met vintage meubelen, benadrukt Oost. “Denk daarbij aan meubelmerken als Van Gispen, De Wit, Rietveld, Gelderland en Artifort. Dat zijn kostbare meubelstukken die hun waarde houden. Hiervoor is het zeker waard om ze vakkundig te laten herstofferen.” Een heel andere categorie is de voertuigen- en recreatiemarkt. Klanten zijn bij de Zwolse specialist ook aan het juiste adres voor het stofferen van auto’s, caravans en boten. “Het is verstandig om werkzaamheden voor recreatievoertuigen juist nu in te plannen”, adviseert Oost. “Dan zijn ze volgend voorjaar weer fris en klaar voor een nieuw seizoen.”

“De mogelijkheden in stof of leer zijn eindeloos”, vervolgt hij. “Wat bij de meubelfabrikant onmogelijk lijkt, wordt bij ons gerealiseerd. Wij volgen de laatste trends op meubel- en interieurgebied en adviseren desgewenst bij ieders keuze. Daarbij werken wij met de nieuwste technieken en zorgen we voor de meest milieuvriendelijke oplossingen.”

Heyman Stoffeerspecialisten
Thomas à Kempisstraat 117
8021 BL Zwolle
(038) 453 49 80
www.heyman.nl