Afbeelding

De laatste week stuntverkoop bij Koops Bedden gaat in

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op de hele bovenverdieping bij het koninklijk onderscheiden Koops Bedden aan de Rondweg in Wezep is nu nog de jaarlijkse super stunt- en magazijnleegverkoop.

Alles op deze verdieping is afgeprijsd met 50 procent korting. “Echt ongekend”, zegt Ente Bosma jr. “En dit jaar hebben we nog nooit zoveel in de aanbieding gehad. Mede omdat wij bij onze bestaande leveranciers extra uit hun magazijn hebben kunnen kopen, is de keuze enorm. We hebben bijvoorbeeld meer dan honderd boxsprings, zowel in vlak als in elektrisch verstelbaar. Verder hebben wij ruim driehonderd matrassen van alle bekende merken zoals Auping, Tempur, Sleep en Dream en Royal Dream in alle soorten en maten en hardheden. Maar klanten vinden hier ook verschillende bodems, diverse kasten, seniorenbedden en complete slaapkamers uit voorraad met 50 procent korting. Verder hebben wij een enorme collectie topdekmatrassen in diverse soorten en maten.”

Tevens heeft Koops Bedden honderden kussens in verschillende uitvoeringen zoals met dons, latex en synthetisch en ook vier seizoenen dekbedden in verschillende kwaliteiten dons, zoals 90 procent, 95 procent, 100 procent, en voor mensen met allergie synthetische dekbedden, ook allemaal met 50 procent korting. En tot slot mag het bedtextiel niet ontbreken. Bosma jr.: “Wij bieden meer dan tweeduizend stuks aan dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons aan, alles met 50 procent korting.”

De super stuntverkoop is deze week voor het laatst. Koops Bedden heeft deze week nog een extra koopavond op 23 oktober tot 21.00 uur. Verdere openingstijden zijn: donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.koopsbedden.nl. De superstuntverkoop eindigt op zaterdag 26 oktober. Op zondag is de zaak gesloten.