Afbeelding

Second Opinion-weken bij Pals Opticiens

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Gert Schonewille van Pals Opticiens in Zwolle heeft ze regelmatig in de zaak: mensen die een bril hebben gekocht bij een andere winkel en sindsdien rondlopen met klachten als moeilijk focussen, langdurige hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid of een verminderde concentratie.

“We vinden het wel zo fair als de opticien die de bril heeft verkocht een kans krijgt om het probleem op te lossen, maar als dat stadium al is gepasseerd, voorzien we de klant graag van advies.”

Om dat nog beter en aantrekkelijker te kunnen doen, heeft Pals Opticiens nu samen met glasleverancier Rodenstock, de Second Opinion weken georganiseerd. Tijdens deze weken wordt in de winkel een gratis state-of-the-art oogmeting, uitgebreide brilcontrole met aansluitend advies aangeboden. Alleen tijdens de Second Opinion Weken krijgen klanten bij aankoop van een nieuwe set Rodenstock glazen het tweede glas gratis, waardoor hun investering bij de andere winkel toch nog iets heeft opgeleverd.

Mochten nieuwe glazen nodig zijn, dan kunnen die binnen een week na bestelling binnen zijn. Rodenstock is een hoogwaardig merk waar Pals Opticiens zeer goede ervaringen mee heeft. “We zijn dan ook blij dat we samen met de fabrikant deze actie kunnen aanbieden.”

De Second Opinion weken lopen van dinsdag 12 november tot en met zaterdag 23 november. Mensen die niet comfortabel kijken door hun huidige brillenglazen en daar onderzoek naar willen laten doen, kunnen nu telefonisch een afspraak maken voor een second opinion: (038) 455 11 77. De experts van Pals Opticiens staan voor ze klaar.
Zie voor meer informatie www.palsbrillen.nl.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 14 uur geleden