Afbeelding

Bouwmarkt Hornbach opent deuren Kinderwerkplaats

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hornbach Zwolle, gelegen aan de Katwolderweg, opent op zaterdag 23 november weer de deuren van haar Kinderwerkplaats. Het thema van deze editie is Sinterklaas.

Jonge doe-het-zelvers mogen er hun eigen sinterklaasstaf maken, met kindervriendelijke materialen en onder professionele begeleiding. “Iedereen kent ‘m en ziet ‘m meteen voor zich: de staf van Sinterklaas”, vertelt vestigingsmanager Tonnie Balkema. “Tijdens onze Kinderwerkplaats kunnen kinderen er nu zelf een maken. Elk kind krijgt een eigen stok en wat knutselmateriaal, waarmee ze volop gaan buigen en schuiven en vouwen. Daarna gaan ze aan de slag met de versiering. Verf, spuitlak, touw en decomarkers: ze mogen zich helemaal uitleven! Elk kind eindigt zo met een eigen unieke sinterklaasstaf. En terwijl de kinderen knutselen, kunnen de ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”
De Kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.


Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. Hornbach is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. De bouwmarkt won afgelopen maand voor de veertiende keer de Retail Jaarprijs in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’ en nam ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment en grote voorraden.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 9 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50