Afbeelding

‘Het is tijd voor een nieuwe garagedeur’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonwering Put heeft voor 29 en 30 november de Grandioze Garagedeur Dagen georganiseerd. Wie tijdens deze dagen de showroom aan de Bonenburgerlaan 13 in Heerde bezoekt en een garagedeur bestelt, krijgt 25 procent korting op de deur én een gratis LED verlichtingslijst.

Tevens dingen kopers mee naar een gratis garagedeur. Het team van Zonwering Put toont graag de diverse mogelijkheden op het gebied van garagedeuren. Zonwering Put is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars.

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen, is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

“De openslaande deuren zijn erg in trek”, volgens Zonwering Put. “Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.”

Zonwering Put is geopend op dinsdag tot zaterdag van 13.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur.

Zonwering Put

Bonenburgerlaan 13

8181 HA Heerde

(0578) 69 03 38

www.zonweringput.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59