Afbeelding

Veluwse HR-bedrijven bundelen krachten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In het midden van het land ontstaat een nieuwe HR-specialist van formaat in de vorm van de Axxent Groep. Door de fusie van DutchDays met Axxent is het nieuwe bedrijf voortaan klaar om de markt in Midden-Nederland te bedienen met personeel uit heel Europa, van productiepersoneel tot hoogopgeleide professionals.

Waar voorheen ook DieSel Personeelsdiensten onderdeel was van Axxent verdwijnt dit label per 1 januari. Vanuit zeven vestigingen met dertig vaste medewerkers bemiddelt Axxent Groep dagelijks ruim vijfhonderd arbeidskrachten van zestien verschillende nationaliteiten. Eveneens uniek aan de nieuw gevormde Axxent Groep – waarvan buiten DutchDays en Axxent ook nog wervingsbureau Visamet deel uitmaakt – is het brede portfolio dat wordt aangeboden. Denk hierbij aan het opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.

Cees Noorderijk, directeur van DutchDays, licht de fusie toe: “Door constant veranderende wet- en regelgeving en verder consoliderende markten was er behoefte aan een sterker fundament. Samen kunnen we zowel werkgevers als werkzoekenden een aantrekkelijk platform bieden om elkaar te vinden. Een aantrekkelijk merk zijn op deze schaarse arbeidsmarkt en dit goed door vertalen in je marketing is een must voor verdere groei. Daarnaast focussen we ons de komende jaren op verdere digitaliseringen en gaan we meer gebruik maken van big-data en AI om slimmer te kunnen matchen tussen werkgevers en werknemers. De bedrijfsculturen leken al op elkaar en het verlangen om de opdrachtgevers te ontzorgen leeft ontzettend bij alle betrokken partijen. Met deze fusie zijn wij in staat om de komende jaren echt door te groeien in deze mooie regio.”

Axxent Groep

Rondweg 25

8091 XA Wezep