Afbeelding

Erotiekwinkel Miranda.nl vindt haar draai in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Klanten weten ons steeds beter te vinden en we krijgen heel goede feedback”, vertelt Petra van Engelen van erotiekwinkel Miranda.nl aan de Thomas à Kempisstraat, vlakbij de Action. “We zijn een heel prettige en laagdrempelige winkel waar iedereen welkom is.”

Klanten vinden bij Miranda.nl een heel ruim assortiment. “Het gaat van sexy lingerie en heel ‘onschuldige’ speeltjes tot artikelen voor de gevorderde SM’er”, aldus Van Engelen. Het publiek dat ze in het winkel ontmoet, is heel divers. “Ik zie mannen en vrouwen alleen, maar ook stelletjes die hun seksleven wat spannender willen maken. Veel klanten hebben al een behoorlijke kennis maar juist voor beginners is een winkel heel erg prettig. In de winkel kunnen ze de ervaring van ons personeel aanhoren of een praatje maken. Uitleg krijgen en producten voelen, bijvoorbeeld hoe hard een bepaalde vibrator trilt, is ook online niet mogelijk. Een beperkt aantal mensen vindt het nog altijd spannend om naar een winkel te gaan. En dat is ook prima; zij kunnen ook op onze website terecht.”

Klanten die voor het eerst binnen komen, ervaren al snel dat de winkel van Miranda.nl niet spannend, maar juist heel erg toegankelijk is. Van Engelen: “Soms vinden mensen artikelen waarvan ze het bestaan niet eens wisten. Dan wordt er even gegiecheld en gelachen, maar dat kan allemaal.” Cadeautjes voor de aankomende feestdagen worden met veel liefde en aandacht bij miranda.nl ingepakt. “We hebben een top tien van de meest populaire, wat het kiezen gemakkelijker maakt”, besluit Van Engelen.

Miranda.nl

Thomas à Kempisstraat 75

8021 BK Zwolle

(038) 851 94 58

www.miranda.nl