Afbeelding

Interieurwereld van de Belt houdt grote Stressless® Adviesdag

Partnerbijdrages

Bij Interieurwereld van de Belt in Rogat-Meppel vindt op Tweede Kerstdag de Grote Stressless® Adviesdag plaats. Deze dag geeft de fabrieksadviseur van Stressless® , onder genot van een hapje en drankje, uitleg over de functies en de vele mogelijkheden van de Stressless® fauteuils.

Het Noorse merk Stressless® is dé autoriteit op het gebied van relaxfauteuils. Onlangs heeft Interieurwereld van de Belt het wereldberoemde merk toegevoegd aan haar assortiment relaxfauteuils. In een uitgebreide comfortstudio kunnen bezoekers in alle rust de verschillende fauteuils proberen en zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden. “Echte ontspanning is de sleutel voor welzijn, geluk en gezondheid”, weet de interieurspecialist. “Originele Stressless -fauteuils en -banken zorgen dankzij gepatenteerde functies voor een optimale ondersteuning van het lichaam en volkomen ontspanning. Het is tijd voor uw nieuwe lievelingsplekje: het is tijd voor Stressless®.”

Kerstactie

Interieurwereld van de Belt geeft deze dag een wooncheque ter waarde van 10 procent cadeau bij aankoop. Verder wordt onder iedereen die Tweede Kerstdag komt proefzitten een luxe Wellness Weekend-Arrangement bij Thermae 2000 in Valkenburg ter waarde van 350 euro verloot. Bezoek dus de Stressless® studio bij Interieurwereld, ga proefzitten en maak kans om te winnen.

Interieurwereld van de Belt

Kosterweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

(0522) 44 13 46

www.interieurwereld.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden