Afbeelding

SUD Mannenmode breidt uit met nieuw concept Thuisgekleed.nl

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

SUD Mannenmode is al meer dan 29 jaar een begrip in Zwolle-Zuid als het gaat om mannenmode. Sinds 2010 heeft SUD ook damesmode. Dit jaar moet de damesmode alleen plaatsmaken voor het nieuwe concept Thuisgekleed.nl.

Thuisgekleed.nl wordt medio februari 2020 gelanceerd en biedt kleding gericht op senioren en/of mensen met een beperking. Het betreft mode voor hem en haar, helemaal van deze tijd, met bekende merken en waar nodig ook functioneel of speciaal aangepast aan de wensen van de klant. Dit wordt straks aangeboden via de webshop, via de aan huis kleedservice en in de winkel in Zwolle-Zuid.

Vooral de aan huis kleedservice is ‘ouderwets’ vernieuwend. Thuisgekleed.nl brengt deze weer terug, aangepast aan de tijd van nu. Op afspraak kan Thuisgekleed.nl langskomen met een collectie die is afgestemd op de wensen van de klant. Naast deze collectie nemen zij ook een tablet mee waarop alle producten staan. Hierdoor kan kleding perfect worden afgestemd en waar wenselijk ook nog worden vermaakt door een professionele kleermaker. Thuisgekleed.nl krijgt ook keurmerken als Senioren OK, Dementie Vriendelijk en de medewerkers volgen trainingen op het gebied van het op de juiste manier kleden van de doelgroep.

In het pand van SUD komt ook een winkel, maar wel met een duidelijke scheiding. Waar nu nog de damesmode zit, tegenover Bakkerij Elderkamp, komt na de verbouwing de Thuisgekleed-winkel. Daarnaast krijgt het mannenmode gedeelte een volledige transformatie, waardoor de mannenmode weer helemaal bij de tijd is en straks nog meer te bieden heeft. Om ruimte te maken voor deze verbouwing, is de verbouwingsopruiming begonnen op bijna de gehele collectie.

SUD Mannenmode

Van der Capellenstraat 144

8014 VS Zwolle

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11