Afbeelding

Volop actie bij Kleiland 1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De komende tijd is het volop actie bij Broekhuizen Keukens & Sanitair, Tegelcentrum Dorgelo en Kloppenburg Interieur, allen gevestigd op industrieterrein Onderdijks in IJsselmuiden. Tot en met zaterdag 4 januari pakken de drie bedrijven die samen Kleiland 1 vormen, uit met diverse aantrekkelijke acties.

De geschiedenis van Kleiland 1 gaat terug naar 2018. Toen besloten Broekhuizen Keukens & Sanitair en Tegelcentrum Dorgelo de krachten te bundelen. Er werd een fraaie gezamenlijke showroom gerealiseerd. In de loop van dit jaar is daar Kloppenburg Interieur bijgekomen. Samen treden ze naar buiten als Kleiland 1, waar mensen op hun wenken worden bediend met een compleet aanbod op het gebied van wonen. “Bij het kopen of verbouwen van een huis beginnen mensen met het uitzoeken van een keuken, badkamer en tegels. Daarna komt ook de inrichting: Stoffering, een vloer en bijvoorbeeld zonwering aan bod en wij hebben met elkaar alles in huis”, zegt Marloes Schiphorst van Broekhuizen Keukens.

Doelstelling voor volgend jaar is om de samenwerking te intensiveren. In het nieuwe jaar worden diverse gezamenlijke acties opgezet. De kortingsacties van Kleiland1, die lopen tot en met zaterdag 4 januari, is wat dat betreft een spectaculair begin. Zo krijgen mensen bij Broekhuizen Keukens & Sanitair bij aanschaf van een keuken een compacte bakoven met magnetron van Siemens gratis. Tegelcentrum Dorgelo biedt een korting van maar liefst 15 procent op vloertegels bij een minimale afname van 50 vierkante meter en bij Kloppenburg Interieur geldt een korting van 10 tot wel 50 procent op kwaliteitsvloerkleden en karpetten.

Wees van harte welkom in de showroom. De koffie staat klaar!

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden