Afbeelding

Koops Bedden komt met Winter Sale

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De wintersale bij Koops Bedden aan de Rondweg in Wezep is weer begonnen. Het bedrijf maakt ruimte voor de nieuwe collectie 2020 waardoor alles op het gebied van slaapcomfort tegen zeer aantrekkelijke prijzen het pand zal verlaten.

Koops Bedden heeft een ruim aanbod in seniorenbedden, deelbare bedden, hoog/laag bedden, kasten, slaapkamers en jongvolwassen bedden als ook meer dan honderd boxsprings in allerlei uitvoeringen en kleuren in zowel vlak als elektrisch verstelbaar op voorraad. Ook wat betreft matrassen (pocketvering, natuurlatex en traagschuim) en bodems heeft Koops Bedden heel veel aanbiedingen en showroommodellen liggen die sterk zijn afgeprijsd. De kortingen kunnen oplopen tot 50 procent. Tijdens de wintersale heeft Tempur, wereldleider en toonaangevend bedrijf op gebied van traagschuimmatrassen, een speciale actie: voor elk tweede artikel geldt 50 procent korting waardoor het voordeel kan oplopen tot wel 2.000 euro.

Ook Auping, het bekendste merk in Nederland, pakt uit tijdens de wintersale. Op alle matrassen geldt extra voordeel die kan oplopen tot wel 500 euro. Voor de rest van het assortiment, waaronder ledikanten, spiralen en boxsprings geldt 15 procent korting.

Verder heeft Koops Bedden heel veel kussens waaronder donzen, synthetische, combi en nek ondersteunende kussens in de aanbieding als ook dekbedden in zowel dons (diverse uitvoeringen) wol en synthetisch. Tot slot zijn er weer meer dan twaalfhonderd dekbedovertrekken van bekende merken zoals Essenza, Vandyck, Bedding House en Heckett Lane met bijpassende hoeslakens en moltons ook voor topdekmatrassen en met splituitvoering afgeprijsd.

Koops Bedden is op Tweede Kerstdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Zie voor overige openingstijden www.koopsbedden.nl of bel: (038) 376 12 12.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 2 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 21 uur geleden