Afbeelding

Nico Brillen & Lenzen: ‘Wees zuinig op je ogen’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De specialisten van Nico Brillen & Lenzen geven klanten vrijblijvend advies. “Laat uw ogen door onze professionals onderzoeken”, adviseert eigenaar Nico Starrenburg.

“Bijna de helft van de Nederlanders is ervan overtuigd perfect zicht te hebben. Dat is ook dé voornaamste reden waarom consumenten nauwelijks hun ogen laten testen. Echter is het wel van belang om je ogen af en toe te laten testen. Eén op de vier mensen ondergaat bijna nooit een oogmeting. Een oogonderzoek is van cruciaal belang als je je ogen gezond wilt houden. Vaak zijn we ons onvoldoende bewust van het negatieve effect van onze leeftijd, leefwijze en lichamelijk conditie op ons zicht. Het vaker laten testen van je ogen draagt bij aan het tijdig signaleren en monitoren van mogelijke oogproblemen. Er wordt aangeraden je ogen ten minste elk jaar te laten controleren.”

Nico Brillen & Lenzen heeft de meest professionele apparatuur, waaronder De i.Profiler plus. “Het menselijk oog is een echt natuurwonder. Zien is niet zomaar zien. Het visuele proces omvat veel aspecten die allemaal worden beïnvloed door het oog”, legt Starrenburg uit. Wat doet de i.Scription® meting in één oogopslag? “Detectie van aberraties van een hogere orde met behulp van wavefront-technologie en het apparaat berekent wetenschappelijk berekende algoritmen van elk oog afzonderlijk. Het resultaat is optimalisering van het beeld op het netvlies voor een optimaal zicht en contrast in verschillende omstandigheden.”

Kom voor de beste oogzorg naar Nico en zijn specialisten.

Nico Brillen & Lenzen

Diezerpoortenplas 30-32

8011 VX Zwolle

(038) 421 88 61

www.nicobrillenzwolle.nl