Afbeelding

Brouwers Accountants: Nieuw jaar, nieuwe kansen (en controles)

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Terwijl de mistbanken van oudjaarsnacht nog wegtrekken, is het gros van onze collega’s vol goede moed begonnen aan de eerste opdrachten voor 2020. Traditiegetrouw vangt het nieuwe jaar aan met het actualiseren van de salarisadministratie van onze klanten. Een algehele check op de uitgangspunten en een update naar nieuwe wettelijke kaders per 1-1-2020. Het zal u niet verbazen; een groot deel van deze werkzaamheden hangt nauw samen met de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Niet per se een wet die hoort bij de loonheffingen, maar desalniettemin een wet met potentieel vergaande (financiële) gevolgen. Een nauwe samenwerking met onze arbeidsrechtprofessionals is daarbij cruciaal.

Wij verkeren in dat opzicht in een luxepositie. Onze salarisadministrateurs werken nauw samen met onze arbeidsprofessionals en onze loonheffingsspecialisten. Dat maakt dat uw administratie voor ons meer is dan een druk op de knop; wij kunnen vroeg schakelen, bijsturen en proactief adviseren. Daarbij gaat het niet alleen om kennisinzet, maar ook om kennisdeling.

Vanuit het oogpunt van kennisdeling nog een tip. Januari is niet alleen de eerste maand van het jaar, maar ook de meest praktische maand om te bepalen of u op 2019 nog (extra) controles wenst uit te oefenen. Is bijvoorbeeld de administratie voor de werkkostenregeling volledig, is optimaal gebruik gemaakt van nihilwaarderingen en heeft u alle declaraties van uw werknemers tijdig verwerkt?

Heeft u hulp nodig bij deze (of andere) controles of wenst u het totaalgemak van een van de Brouwers oplossingen met betrekking tot lonen, HRM en administratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; de koffie staat klaar.

Vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Genemuiden & Deventer
038 851 52 00, info@brouwers.nl, www.brouwers.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 2 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 3 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 4 uur geleden