Afbeelding
Erik-Jan Berends

Ambachtelijk aannemersbedrijf Van Gerner ontzorgt haar klanten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Begonnen als eenmanszaak, timmert aannemersbedrijf Van Gerner alweer dertien jaar aan de weg in Zwolle en omgeving. “De hoofdmoot van ons werk is aan- en verbouw, onderhoud en renovaties”, vertelt René van Gerner.

“Herinner je je nog wat de aannemer vroeger deed?”, vraagt hij. “Dat doen wij nu. Wij ontzorgen onze klanten. Zij hebben een bouwwens en wij voeren die van a tot z uit. Als de klant weer thuiskomt, is de klus klaar en de rommel opgeruimd.” Aannemersbedrijf Van Gerner heeft inmiddels twee eigen ploegen. In de eigen timmerfabriek op industrieterrein Marslanden worden alle benodigde zaken als ramen, deuren, kozijnen tot zelfs complete interieurs gemaakt. “Als het maar hout is”, zegt Van Gerner lachend. “Wij gaan voor kwaliteit. Dan moet je ook niet de goedkoopste willen zijn.” Overigens kan hij nog goed timmerlieden gebruiken. “Maakt niet uit of het bijvoorbeeld schoolverlaters zijn, als ze maar gemotiveerd zijn.”

De eigenaar van het familiebedrijf is trots dat ze het échte ambacht nog verstaan. Van Gerner: “Als je bijvoorbeeld een huis uit de jaren dertig hebt met een kamer en suite en je de deuren terugvindt, dan kunnen wij de kozijnen maken en ze terugplaatsen. Wij werken met oog voor detail en hebben daarvoor de juiste machines en gereedschappen in huis.”

“Wij zorgen voor het hele plaatje, van zolder tot fundering”, bevestigt vader Jan van Gerner die net komt binnenlopen. “En mocht er iets zijn dat we niet kunnen, dan zorgen we ervoor dat dat alsnog goed wordt geregeld. Onze slogan is niet voor niets ‘Vertrouwen maken wij waar’.”

Aannemersbedrijf Van Gerner

(038) 421 17 85

www.gernerbouw.nl