Afbeelding

Zonwering Put houdt Actiedagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zonwering Put heeft het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om actiedagen te houden in samenwerking met haar leveranciers. De actiekorting wordt gegeven op 27, 28 en 29 februari.

Klanten vinden in de showroom de allernieuwste producten en bedieningsgemakken in binnen- en buitenzonweringen. Ook kan men de producten op ware grootte zien, denk hierbij aan overkappingen, terrasschermen, uitschuifbare overkappingen, screens en rolluiken. Nieuw in de showroom is een uitschuifbare pergolazonwering uitgevoerd met rits.

Tijdens de actiedagen profiteren klanten van 20 procent korting op de buitenzonwering en gratis montage. De actie geldt alleen op alle producten die zijn uitgevoerd met de nieuwste IO motor van Somfy. Deze producten zijn dan ook nog eens te bedienen via een app op de telefoon of tablet via de Connexoon. Het team van Zonwering Put adviseert de gewenste maatvoering (breedte x hoogte) mee naar de showroom te nemen voor een offerte.

Op alle terrasoverkappingen ontvangen klanten bij aankoop gratis led verlichting en montage. Op alle geïsoleerde garagedeuren geldt 25 procent korting; dit geldt voor de sectionaaldeur en op de openslaande deuren.

Ook dit jaar zijn de tuinmeubelen weer met zorg ingekocht bij 4 Seasons Outdoor en Apple Bee. Deze laatste is nieuw in het assortiment. Ook biedt de speciaalzaak een breed assortiment aan sier- en hoge rug kussens van Hartman.

Zonwering Put is op 27 en 28 februari geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op 29 februari van 09.00 tot 17.00 uur.

Zonwering Put

Bonenburgerlaan 13

8181 HA Heerde

(0578) 69 03 38
www.zonweringput.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden