Afbeelding

Het team van thuisgekleed.nl staat klaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is zover...thuisgekleed.nl lanceert het vernieuwende modeconcept gericht op senioren en/of mensen met een beperking. Met een webshop, thuiskleedservice en de winkel in winkelcentrum Zwolle-Zuid maakt thuisgekleed.nl het voor iedereen toegankelijk om een leuke modische outfit te vinden en bovenal passend.

In de overzichtelijke webshop vinden bezoekers mode van deze tijd met merken zoals Frank Walder, Betty Barclay, Roberto Sarto, Relax by Toni en Stehman voor de dames en Baileys, Giordano, State of Art, Redmond, Meyer en Com4 voor de heren, maar ook een merk als So-Yes, die voor dames en heren specialistische producten biedt zoals rolstoelbroeken of artikelen met magnetische sluiting die nog steeds modisch zijn.

Via de thuiskleedservice biedt Thuisgekleed ‘ouderwetse service’ in een vernieuwend jasje. Men kan telefonisch of via de webshop een afspraak inplannen. Er wordt een wensenlijst opgesteld waaruit de persoonlijke adviseur een selectie samenstelt. Deze selectie kan thuis worden gepast en afgestemd. Daarnaast kunnen eventuele verstelwerkzaamheden afgestemd worden op ieders wensen door het te laten aanpassen door een professionele coupeur.

In de winkel aan de Van der Capellenstraat 144 in winkelcentrum Zwolle-Zuid (gratis parkeren) is iedereen welkom. Onder het genot van een bakje koffie aan de koffietafel neemt Thuisgekleed alle tijd. Klanten kunnen in de ruime paskamers comfortabel alles doorpassen. De medewerkers nemen graag de tijd en geven eerlijk en goed advies.

Of men kiest voor de webshop, thuiskleedservice of de winkel om een nieuwe outfit te vinden, op alle vlakken staan zorg, persoonlijke aandacht en service centraal bij Thuisgekleed. Mede daarom heeft Thuisgekleed ook de keurmerken Senioren OK, Dementie Vriendelijk en Webshop Keurmerk behaald.