Afbeelding

Hair Plaza ‘Dare to be different and unique’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hair Plaza heeft sinds februari zijn deuren geopend in het mooie monumentale pand aan de Burgemeester van Roijensingel. De salon van Huub en Sharon Eysink zat eerder in de Sassenstraat en had al een vestiging in Hattem. De nieuwe locatie heeft nu ook genoeg ruimte voor de salon academy waar Huub zijn wereldwijde expertise deelt en trainingen geeft.

Huub is al 24?jaar in diverse categorieën?genomineerd voor de?Coiffure Awards?( titel?‘Hairdresser of the Year)’?en heeft hiervoor?vier keer een award gewonnen.?

Jarenlang reisde hij de wereld over als Artistic Director voor de Italiaanse firma Davines, gaf hij (inter)nationale workshops, presentaties, haarshows en werkte mee aan modeproducties. Toen de oude stadsvilla met diverse vertrekken en schouwen vrij kwam viel alles op zijn plek.

Award winners

Wij willen hier niet merk- maar echt vakgericht bezig zijn”, legt Sharon uit. Daarom ook een academy samen met een kapsalon.

Hair Plaza onderscheidt zich door wereldwijd de beste te zijn in haarkleuringen en Huub Eysink heeft hiervoor ook de award gewonnen voor de beste internationale?haircoloraward in New Orleans voor ' Haircolor Shot of the Year’.

Van Groningen tot Amsterdam en Hengelo komen mensen voor de bijzondere haarsalon naar Zwolle. “Onze kleurtechnieken zijn uniek: met boven alles dat we gezond haar het belangrijkst vinden”, benadrukt Sharon die net een ‘balayage’ ondergaat (de kleur wordt met een kwast op het haar geveegd voor een subtiele kleurovergang-red.)
“Wil iemand van zwart naar blond dan gaat dat niet in 1 keer maar in stapjes. Verder werken we met duurzame producten van Authentic Beauty Concept.”
Naast kleuringen is Hair Plaza ook gespecialiseerd in haarverlengingen.

Nonchalant pastel

Sharon meldt dat deze lente en zomer de lichte pasteltinten hot zijn. “Zachte kleuren als peach en zalm. En nonchalant gaan we veel zien: die gestylde Instagram-look gaat er echt uit.“

Huub en Sharon zijn al 25 jaar zakenpartners en doen als echtpaar alles samen. De creatieve mode- en beautyspecialiste is zelf geen hairstylist. “Maar bij presentaties regel ik alles, zoals de traffic en het boeken van modellen. En als Huub ergens over twijfelt dan belt hij me. Ik kijk namelijk niet als een technische kapper”, lacht Sharon die er haar eigen frisse blik op geeft.

De twee bevlogen ondernemers werken samen met 12 hairstylisten. “Bij ons moet je super gemotiveerd, professioneel en creatief zijn, grenzen durven verleggen en lef hebben. Hoe ik ons en Hair Plaza verder zou omschrijven? Gepassioneerd en stoer. Onze leus is: ‘’Dare to be different and unique’.”

Hair Plaza Zwolle
Burgemeester van Roijensingel 4
8011 CS Zwolle
038 303 2186
hair-plaza.nl

Afbeelding
Afbeelding