Afbeelding

Huis van Verhuur beheert het totale verhuurproces

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Huis van Verhuur positioneert zich al vele jaren over de totale breedte van de vastgoedmarkt ‘van de voorinspectie tot en met de sleuteloverdracht’. Aanvullend verzorgt Huis van Verhuur het technisch- administratief- en financieel beheer.

Bij de zogenaamde eenmalige verhuur start Huis van Verhuur met een bezoek, een adviesgesprek over de huurwaarde en het verhuurproces van de woning. Zodra het akkoord is bevonden, komt de agent nogmaals langs om foto’s te maken en de woning in te meten om uiteindelijk de woning online aan te bieden. Dat gebeurt via de website www.huisvanverhuur.nl, Facebook, Instagram en aanvullend Funda.

Huis van Verhuur screent de potentiële huurders en nodigt ze vervolgens uit voor de bezichtiging. Tot de werkzaamheden behoren verder het opmaken van de huurovereenkomst, het tekenen van de huurovereenkomst bij hen op kantoor, de sleuteloverdracht inclusief het proces verbaal van oplevering. Daarnaast controleert ze de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom. Als huurder de huurovereenkomst wil beëindigen, regelt Huis van Verhuur het gehele proces tot en met de eindinspectie.

Wanneer het gehele verhuurproces, inclusief beheer, aan Huis van Verhuur wordt overgelaten verzorgt ze alle bovenstaande diensten met een aanvullend pakket voor financieel-, technisch- en administratief beheer. Zo handelt ze (de jaarlijkse) huurverhogingen af, adviseert en bewaakt ze de huurprijs volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur aanspreekpunt voor huurders. De calamiteitenservice omvat sleutelbeheer en sleutelservice, het adviseren over en afsluiten van onderhoudscontracten, het opmaken huurafrekeningen en debiteurenbeheer.

Huis van Verhuur
Assendorperstraat 46
8012 CA Zwolle
(038) 421 04 66
www.huisvanverhuur.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Linea rekta steekt zich in de schulden voor theatervoorstelling Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen gisteren