Afbeelding

Nieuw: Autoservice Gebroeders Yildirim desinfecteert uw auto gratis

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In deze tijd van corona-crisis komt Autoservice Gebroeders Yildirim met een wel heel mooie service. Bij een APK of een onderhoudsbeurt krijgt de auto geheel gratis een grondige desinfecteringsbeurt aan de binnenzijde.

“Ook wij willen deze periode zo leefbaar mogelijk houden en elkaar zoveel mogelijk helpen”, is het standpunt van Aladin Yildirim. “Wij willen graag zorgen dat mensen en in het bijzonder de ouderen, de weg weer op durven. De gratis desinfectering houdt in dat de auto wordt uitgezogen, gedesinfecteerd aan de binnenzijde en dat die mooi schoon weer wordt afgeleverd.” De eigenaar vindt dat hij in het bijna veertigjarig bestaan van het garagebedrijf best wat extra’s kan doen. “Ik heb gloednieuwe apparatuur besteld en mijn medewerkers worden speciaal voor dit werk opgeleid. Zij verzorgen eerst de APK en/of de onderhoudsbeurt en gaan daarna een halfuur aan de slag met het schoonmaken en desinfecteren van de auto aan de binnenzijde.”

Voor wie geen tijd heeft om naar de garage te komen, heeft Autoservice Yildirim een gratis ophaal- en wegbrengservice. Verder is het prettig dat het autobedrijf korte wachttijden kent, zodat klanten kunnen rekenen op snelle service.

Zoals klanten al gewend zijn, kunnen automobilisten voor de controle van de vloeistoffen en bandenspanning, altijd gratis en zonder afspraak terecht bij Autoservice Yildirim. Tijdens openingstijden is men er tevens aan het juiste adres voor het wisselen van een kapotte lamp.

Autoservice Yildirim denkt aan alles en altijd tot uw dienst.

Autoservice Yildirim

Nieuwe Deventerweg 30-32

8014 AH Zwolle

(038) 465 19 36

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden