Afbeelding

Fashion Fix heropent vernieuwde zaak en levert mondkapjes

Partnerbijdrages

Samir Omar, eigenaar van Fashion Fix, is blij dat hij weer aan het werk kan. Er kwam heel wat bij kijken om zijn atelier na een brand weer helemaal schoon en fris te krijgen.

Klanten kunnen bij Fashon Fix dus nu weer terecht voor kledingreparaties en op maat gemaakte kleding en gordijnen. Verder omvat de winkel ook een stomerij en wasserette. Nu, speciaal met de Corona-crisis in het land, maakt Samir Omar fleurige en kleurige mondkapjes. Hij hoopt zijn klanten daarmee blij te maken. Omdat hij weet dat er moeilijk aan te komen is, maakt hij ze zelf. De mondkapjes kosten 2,75 euro per stuk.

Reparaties

Naast kleding repareert Samir ook gordijnen, tassen en laarzen. “Ik werk heel snel: reparaties kunnen binnen een dag klaar zijn”, belooft hij. “Kleding die voor de stomerij wordt ingeleverd, is binnen een dag klaar. Ook bij de wasserette is het: vandaag brengen, morgen ophalen.”

De ondernemer is blij met zijn plek op de hoek van de Vechtstraat met de Thomas a Kempisstraat. Ondanks dat de straat is opgebroken voor de herinrichting, is zijn winkel nog steeds goed bereikbaar. Fashion Fix is zes dagen per week geopend.

Fashion Fix

Vechtstraat 3

8021 AS Zwolle