Afbeelding
Eigen foto

De fietsspecialisten van Gait Rigter staan ook in corona-tijd paraat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Profile Gait Rigter is tijdens deze corona-crisis overdag op de gebruikelijke tijden geopend. De fietsenzaak is alleen op de donderdagavond voorlopig gesloten.

Het mooie lenteweer is voor veel mensen reden om lekker de fiets te pakken. “We merken goed dat onze klanten vitaal willen blijven”, vertelt Adri-Jan Rigter. “Ze blijven komen voor onderhoud en reparaties en met name bij senioren zien we dat veel mensen een nieuwe fiets aanschaffen.”

En daarvoor is volop ruimte in de vorig jaar compleet gemoderniseerde zaak. Gait Rigter is een familiebedrijf, gespecialiseerd op het gebied van elektrische fietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. De specialisten adviseren graag wat een goede fiets is en – bij een e-bike - welke accu is afgestemd op het verwachte gebruik. Adri-Jan Rigter: “We bieden mensen de mogelijkheid om de fietsen en e-bikes uitgebreid te testen. Dat is de manier om er achter te komen welke het beste bij je past.”

Als dealer van onder andere Alpina, Batavus, Brompton, Cortina, Gazelle, Koga, Loekie en vele andere merken, is Gait Rigter van alle markten thuis en heeft dus voor elk wat wils. “Klanten kunnen bij ons terecht van kinderfiets tot mountainbike/racefiets”, aldus Adri-Jan Rigter. “Ook in onderdelen en accessoires hebben wij veel te bieden, zoals fietskleding voor de dame en de heer, fietszitjes, fietstassen ‘volgens de laatste trends’, fietsschoenen, fietshelmen, fietsbrillen, regenkleding, fietspompen, als ook veel kinderaccessoires en fietszadels, Kortom, te veel om op te noemen.”

Fietsspecialist Gait Rigter

Rembrandtlaan 70
8021 DJ Zwolle

(038) 453 15 27

www.gaitrigter.nl