Afbeelding

Tweewielercentrum Zwolle biedt nu ook Private Shopping

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tweewielercentrum Zwolle verkoopt niet alleen fietsen en e-bikes, maar is ook de specialist in volwassen driewielers, bakfietsen en steps.


Omdat voor het bepalen van de juiste driewieler of bakfiets over het algemeen wat meer tijd nodig is, begrijpen de medewerkers dat het in deze tijd van het corona virus prettig is om rustig te worden geïnformeerd, zonder het bijzijn van andere klanten. Daarom is het nu mogelijk iedere maandag op afspraak in alle rust langs te komen en proef te rijden. Vooral voor ouderen is dit zeer prettig omdat hen wordt geadviseerd zoveel mogelijk contacten te vermijden.

Steps
Naast een enorm assortiment volwassen driewielers en bakfietsen mag Tweewielercentrum Zwolle zich ook de specialist van Nederland in steps noemen. Met alle soorten steps van alle kwaliteitsmerken in het assortiment vinden klanten er altijd een geschikt model: van stuntstep tot volwassen tourstep en van vouwstep tot elektrische step. In de winkel staan altijd rond de zestig steps rijklaar en afgemonteerd uit het totale assortiment van ruim 350 steps.

Gezond
“Net als fietsen, is steppen zeer gezond”, weet de tweewielerspecialist. “Het verhoogt de conditie van het lichaam en de longen, en is door de vloeiende beweging niet belastend voor het lichaam. Steppen is dan ook geschikt voor alle leeftijden. En net als op de fiets bewaart men op de step automatisch al snel een afstand van anderhalve meter. Dit alles maakt steppen en fietsen een veilig vervoersmiddel tijdens deze corona crisis.”

De winkel is gewoon geopend van dinsdag tot en met zaterdag en iedere maandag op afspraak. Het complete assortiment is ook online te bestellen in de webshop. Vanaf 100 euro bezorgt Tweewielercentrum Zwolle gratis aan huis.

Tweewielercentrum Zwolle

Vechtstraat 26

8021 AX Zwolle

038 750 1608

www.tweewielercentrumzwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden