Afbeelding

Fusion Plaza doneert weekendopbrengst aan ouderenproject

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wereldrestaurant Fusion Plaza bij de Lichtmis heeft haar totale opbrengst van afhaalmaaltijden in het Moederdagweekend gedoneerd aan SamenOuderen in Zwolle.

“In verband met de coronacrisis zijn we een paar dagen per week geopend voor afhaalmaaltijden”, vertelt eigenaresse Xiaoli Chen. “Klanten kunnen dan uit een selectie van onze menukaart kiezen. Daarvoor hebben we de ‘hardlopers’ geselecteerd.” Door de huidige crisis wordt bij Fusion Plaza momenteel ook volgens de RIVM-richtlijnen gewerkt. Chen: “Klanten kunnen online bestellen via www.fusionplaza.nl en mogen hier niet naar binnen. Ze geven hun kenteken door en bij het afhalen brengen wij het eten naar de auto.” Voor deze ‘Take Away Service’ is Fusion Plaza momenteel van donderdag tot en met zondag geopend. Waarschijnlijk worden deze tijden binnenkort verruimd.

Chen vond het belangrijk om in deze moeilijke periode iets bijzonders te doen voor ouderen. Een initiatief dat Simone Boshove van SamenZwolle erg waardeert. “Vanuit SamenOuderen, een samenwerking van WijZ Welzijn en SamenZwolle, gaan we op meerdere locaties een activiteit organiseren voor ouderen. Dit zijn plekken waar ouderen nog zelfstandig wonen en waarvoor nog weinig is gedaan de afgelopen weken. We gaan voor deze mensen een Triviant quiz organiseren waaraan ze op veilige afstand kunnen meedoen. Met de bijdrage van Fusion Plaza zorgen we voor mooie prijzen om deze mensen eens goed in het zonnetje te zetten. We hebben zo twee heel mooie acties in het verlengde van elkaar liggen, waarmee we een hoop mensen blij kunnen maken. Echt ontzettend gaaf dat we dit zo kunnen doen.”

Wereldrestaurant Fusion Plaza

Noordelijke Ruitenweg 1

8035 RK Zwolle

www.fusionplaza.nl