Afbeelding

Fashion Fix breidt uit met kapsalon

Partnerbijdrages

Klanten van kledingatelier Fashion Fix aan de Vechtstraat kunnen er nu ook terecht voor een knipbeurt. Samir Omar, eigenaar van Fashion Fix, heeft besloten zijn winkel uit te breiden met een kapsalon.

Hij heeft twee bekwame kappers in dienst genomen en hoopt daarmee zijn klanten nog beter te bedienen. Zijn motto is snel, kundig en goedkoop. Omdat hij net is begonnen, is het nog mogelijk om direct binnen te lopen voor een knipbeurt. Natuurlijk houdt Fashion Fix zich aan de richtlijnen van het RIVM en dienen klanten gezond naar de winkel te komen.

Bescherming

Heren worden geknipt voor 8 euro en dames voor 10 euro. De winkel is na de renovatie anders ingedeeld en er blijft zo voldoende ruimte over voor de kleermakerij, waar de eigenaar zelf werkzaam in blijft. Voor de bescherming tegen het coronavirus zijn er nog volop kleurige katoenen mondkapjes te koop. Er is een grote run op zijn mondkapjes, zo vertelt Samir. Mensen zijn blij dat ze daarvoor een goed adres hebben gevonden. Ze kunnen de mondkapjes van Fashion Fix wassen op 60 graden. Samir hoopt dat de mensen ook zijn nieuwe kapsalon weten te vinden naast zijn kleermakerij, voor het herstellen van kleding of het maken van gordijnen en de stomerij.

Fashion Fix

Vechtstraat 3

8021 AS Zwolle

06-856 37 007

www.fashio-fix.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden