Onze kliniek is weer geopend! Een eerste fase met behandelingen voor cliënten, daarna consulten

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Op basis van de adviezen van het VWS en de richtlijnen van het RIVM is een stappenplan tot stand gekomen onder welke voorwaarden er behandelingen kunnen plaatsvinden. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hanteren wij naast onze eigen standaard veiligheidsmaatregelen nog extra hygiënemaatregelen. U helpt ons en u zelf om hier vanzelfsprekend zorgvuldig mee om te gaan.


Onze Laserkliniek is weer volledig open voor huidtherapeutische behandelingen en consulten

Wat betekent dit voor uw behandeling en afspraak?

Onze kliniek is weer volledig geopend voor het uitvoeren van behandelingen. Let op! We plannen in deze eerste fase van heropening eerst alle behandelingen die we hebben moeten annuleren. Het toepassen van diverse behandelingen van meer cosmetische aard en tevens de schimmelnagelbehandelingen gaan we nu ook verder opschalen. Gratis consulten die gepland stonden of die men wilt aanvragen zijn per 1 juni weer mogelijk. U wordt hiervoor gebeld door onze office managers. Mocht dit niet het geval zijn belt u ons dan gerust!

Een veilig bezoek aan onze kliniek

Mogelijk vindt u een bezoek aan de kliniek in deze tijd spannend. Toch kunt u met een gerust hart terecht. Bovenop de veiligheid waar we bij onze laserkliniek altijd al strikte maatregelen hanteren, nemen we nu vanwege het COVID-19 nog extra hygiënemaatregelen in acht. Bekijk onze video voor een rondleiding door de kliniek tijdens het Coronavirus.

?Maatregelen RIVM en Laserkliniek Zwolle tijdens Coronavirus

  • We schudden helaas geen handen bij binnenkomst
  • Handen worden bij de deur gereinigd bij de betreffende infectie unit met handdesinfectie
  • Er zijn in de wachtruimte en in de balieruimte extra preventieschermen
  • Indien cliënten moeten wachten zijn er niet meer dan 3 mensen in de wachtruimte en op 1,5 meter afstand
  • Cliënten komen alleen en kunnen geen begeleiding meenemen (er zijn uitzonderingen, deze worden vooraf besproken)
  • In de wachtruimte wordt er helaas geen koffie, thee of water aangeboden
  • Tijdschriften en kinderspeelgoed zijn uit voorzorg uit de ruimte gehaald
  • Cliënten met een verhoogd risico of verminderde weerstand mogen niet naar de kliniek komen
  • Cliënten met ziekteverschijnselen zoals: keelpijn, hoesten en koorts mogen niet naar de kliniek komen
  • Kamers worden gereinigd na iedere behandeling
  • Cliënten wassen voor de behandeling hun handen of gebruiken handalcohol
  • Na elke cliënt worden deurklinken, kranen, toiletknoppen, pinapparaat, telefoon, balie en toetsenbord gereinigd
  • Alle huidtherapeuten en office managers met ziekteverschijnselen of die contact hebben gehad met iemand die besmet is met het Coronavirus kunnen 2 weken geen behandelingen uitvoeren. We vragen uw begrip als u wordt overgenomen door één van onze andere huidtherapeuten. Ook als u gewoonlijk één en dezelfde huidtherapeut ziet.
Wij verwelkomen u graag weer!

Alle mensen die vanaf 16 maart jl. tot nu een afspraak hadden gepland in onze agenda zullen worden gebeld per wanneer deze afspraak kan worden ingepland. We doen onze uiterste best om iedereen spoedig in te plannen. Bent u niet gebeld neem dan contact met ons op! Heeft u al een afspraak staan dan hoeft u niets te doen. De afspraken per 11 mei blijven in de agenda staan. Wanneer u zelf een afspraak wilt maken, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We vragen om uw begrip als uw behandeling nog niet kan plaatsvinden daar wij de regels van het VWS en RIVM strikt zullen moeten volgen en we achterop zijn met de behandelingen. Wel heeft Laserkliniek Zwolle de verbouwing in gang gezet om een vierde behandelkamer te openen met vernieuwde wachtruimte en een aparte personeelsruimte zodat behandelingen sneller kunnen plaatsvinden en we de 1.5 meter kunnen blijven garanderen.Op deze manier houden we de kliniek veilig voor u en onze huidtherapeuten.

Wij vertrouwen erop u snel weer te mogen ontvangen in onze kliniek. We staan graag voor u klaar met een glimlach die u van ons gewend bent.

?Team Laserkliniek Zwolle.

?


Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden