Afbeelding

Met Volare de zomer in

Partnerbijdrages

Voor wie zin heeft om zichzelf in het nieuw te steken of binnenkort een speciale gelegenheid heeft, heeft damesmodezaak Volare een uiteenlopende collectie waar luxe en draagbaarheid voorop staan.

Naast items voor de alledaagse garderobe kan men er slagen voor bijvoorbeeld een sollicitatie, bruiloft, maar ook een afscheid. De nieuwe zomercollectie is een mix van vrolijke kleuren, gecombineerd met basisitems die het hele jaar door favoriet blijven. Ook loont het zeker om tussen de uitverkoop te kijken, omdat daar op dit moment tot wel 60 procent van af gaat.

Volare heeft sinds deze week een eigen webshop, te bereiken op www.volarewebshop.nl. De webshop wordt langzaam aangevuld met items uit de winkel, wat betekent dat nog niet alle items online te zien zijn. Een leuke aanvulling is daarom ook het volgen van de @volaremode Facebookpagina, waarop eigenaresse Hanneke regelmatig inspirerende outfits deelt.

Volare Exclusieve Damesmode

Oude Vismarkt 21 A

8011 TA Zwolle

(038) 303 00 78

www.volaremode.nl

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02