Afbeelding

Cibap eindexamenwerk is te zien in de Zwolse binnenstad

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Cibap Graduates 2020 laat dit jaar zo’n vijftig afstudeerwerken zien, zowel off- als online. Cibap is blij dat het, ondanks de coronacrisis, dit jaar weer is gelukt om in de Zwolse binnenstad te exposeren.

De expositie is te bekijken van 26 juni tot en met 12 juli. In museum De Fundatie, de Papenstraat, de stadslocatie Dwarz en de Grote Kerk is het werk van de Cibap afstudeerders te bekijken. Daarnaast is er ook online een podium op graduates.cibap.nl.

Meesterstukken

In museum De Fundatie zijn geselecteerde meesterstukken van studenten te zien. Er is hier ruimte voor het experiment: studenten zochten naar de randen van hun vakgebied, nog een keer flink out of the box. Vooraf een bezoek aan De Fundatie reserveren kan via www.museumdefundatie.nl.

Etalages

Daarnaast is in de Papenstraat, de stadslocatie Dwarz en de Grote Kerk een flinke greep eindexamenwerk te zien dat is gemaakt tijdens de stage onder leiding van het stagebedrijf. Ook tonen de studenten van de opleidingen Allround medewerker AV productie, Allround Signmaker en Allround DTP-er hun meesterstukken. Deze expositie is op ieder moment van de dag te bezoeken, want het werk is te zien in de etalages van deze locaties. Het werk in de Grote Kerk is te zien tot en met 5 juli, het werk in de etalages van de Papenstraat en bij Dwarz tot en met 12 juli.

PROTO

Ook dit jaar maken de Cibap Graduates deel uit van PROTO, het jaarlijkse art & design event in de regio Zwolle. Kijk voor meer informatie op protozwolle.nl.