Afbeelding

Touch of Health helpt bij het voorkomen en behandelen van rug- en gezondheidsklachten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Als je een rug hebt, kan je baat hebben bij chiropractie”, stelt Jandré van der Westhuizen simpel. In zijn praktijk helpt hij mensen met het voorkomen en behandelen van rug- en gezondheidsklachten.

Wie wil weten of er blokkades in zijn of haar rug zitten, kan bij hem terecht voor een gratis screening. Een afspraak daarvoor maken, is heel simpel via de website www.chiropractietouchofhealth.nl. Dat kan telefonisch maar ook via Whatsapp. “Bij chiropractie gaat het om het optimaal gebruik van je lichaam om bijvoorbeeld het verouderingsproces te vertragen en ook op langere termijn fit te blijven. Klachten kunnen ontstaan door zowel zware beroepen en topsport als ook door veel zittend werk”, legt hij uit. “Chiropractie is voor iedereen en kan ingezet worden voor veel gezondheidsklachten: van hoofdpijn en migraine tot slaapproblemen, van rug- en nekpijn tot klachten met de spijsvertering en van zenuw- en gewrichtspijn tot aan een burnout. Ook problemen met de organen, huilbabies en vermoeidheidsklachten kunnen verholpen worden met chiropractie.”

Opleiding

Van der Westhuizen is geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika en daar ook voor het eerst in aanraking gekomen met chiropractie. “Na een lang en leerzame opleiding ben ik aan het werk gegaan in Kaapstad als chiropractor. Vanaf 2013 werk ik in Nederland als chiropractor. Ik beoefen verscheidene technieken om de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot voedingsdeskundige. Ik kijk dus naar het gehele plaatje en maak een plan die op ieder individu is afgestemd.”

Chiropractie Touch of health
Middelweg 400
8031 VX Zwolle

06-156 56 757

www.chiropractietouchofhealth.nl