Afbeelding

Volksuniversiteit Zwolle: Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vintage en vernieuwend

Ik hou van oud. In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan kringloopwinkels afstruinen op zoek naar vintage schatten. Ik heb er lol in om spullen uit grootmoederstijd te gebruiken, maar dan wel op een moderne manier. Zo heeft mijn handige man een prachtige oude luidspreker voorzien van een bluetooth installatie. Mijn muziek van spotify komt nu uit een originele jaren ’60 box. Dat is toch gaaf!

Blijven vernieuwen

Ook de Volksuniversiteit Zwolle komt uit grootmoederstijd, wist je dat we al ruim honderd jaar bestaan! Maar natuurlijk gaan we met onze tijd mee. Zo kreeg de Volksuniversiteit Zwolle een nieuwe website, zijn we zeer actief op Facebook en Instagram en hebben we ons cursusaanbod, de lesmethodes en de cursusvormen voor het komende seizoen eens kritisch tegen het licht gehouden en vernieuwd waar nodig.

Nieuw! Online cursussen

En daardoor kun vanaf dit jaar kun je ook online cursussen en trainingen volgen! Daardoor is het dit jaar weer zeer gevarieerder dan ooit. Keuze uit ruim 150 cursussen en trainingen. Leer dit jaar eindelijk die vreemde taal, of je eigen website te maken, wordt blogschrijver met onze schrijftrainingen, leer alles over nagels zetten bij onze beauty cursussen of ga nieuwsbrieven leren maken met mailchimp.

Vertrouwd! Cursussen en trainingen

Maar ook ons vertrouwde aanbod is er weer! Van diverse fysieke taalcursussen zoals bijvoorbeeld Spaans, Chinees of Frans tot NLP, van kunstgeschiedenis tot naaicursussen, van filosofie tot tekenen en nog veel meer.

Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en iets nieuws leren? Bekijk dan het volledige aanbod op onze website www.volksuniversiteitzwolle.nl Of bezoek onze infomarkt op maandag 7 september 2020 tussen 19:00 en 21:00 uur (Cibap, Nijverheidsstraat 11, Zwolle). Je kunt ons ook volgen via Facebook op www.facebook.com/volksuniversiteit.zwolle of via Instagram www.instagram.com/volksuniversiteit_zwolle

Back to school, ik kan niet wachten!

Mirande Nijland
Voorzitter Volksuniversiteit Zwolle