Afbeelding
Eigen foto

Arslan Ter Wee advocaten nieuwe business partner Golfclub Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Arslan Ter Wee advocaten is de komende drie-en-een-half jaar business partner van Golfclub Zwolle. Beide partijen sloten vorige week dinsdag een overeenkomst.

Arslan Ter Wee advocaten geeft als eerste invulling aan één van de prominente partnerpakketten van Golfclub Zwolle. “We zijn zeer verheugd met Arslan Ter Wee advocaten als business partner. Al voor deze formele ondertekening hebben wij de meerwaarde van het partnerschap ervaren en zijn erg trots om Arslan Ter Wee advocaten nu te mogen presenteren”, aldus Ben Koopman, voorzitter van Golfclub Zwolle. Golfclub Zwolle is volop in ontwikkeling en werkt aan groei en een professionelere organisatie van de club. Hiertoe is een beleidsplan opgesteld. Eén van de onderdelen van het nieuwe beleid is de invulling van business partnerpakketten. Golfclub Zwolle wil, naast de groeiende groep sponsoren en het opzetten van een actieve businessclub, met deze pakketten een zes à zeven bedrijven meerjarig aan zich verbinden die een substantiële bijdrage leveren aan Golfclub Zwolle: niet alleen financieel, maar juist ook in de stimulering van de golfsport en de verdere ontwikkeling van de golfclub.

“Het partnerschap met Arslan Ter Wee Advocaten vindt een sterke connectie in de nieuwe koers van Golfclub Zwolle om nog laagdrempeliger te zijn. Dit willen we laten zien in onze toegankelijkheid en bereikbaarheid. We staan ons beiden erop voor dat de deur altijd wijd open staat”, aldus Jelle Paauw, directeur van Golfclub Zwolle.

Golfclub Zwolle (sinds 1985) is gelegen naast de Wijthmenerplas. Op het terrein van circa 75 hectare bevindt zich een achttien holes baan, volwaardige trainingsfaciliteiten en ook een open horeca accommodatie, toegankelijk voor iedereen.